Biserica Baptista Ind. Semanatorul

  • "Biserica Baptista Independenta Semanatorul"
  • "Istoria BBI Semanatorul, Otopeni"

BBI Semanatorul

Biserica Baptista Independenta Semanatorul din Otopeni este o familie de credinciosi, mantuiti si botezati, adunati impreuna pentru a duce la indeplinire marea insarcinare data de Domnul Isus in Matei 28:18-20. Este o familie diversificata de credinciosi tineri si varstnici, ce au o dorinta de a-L iubi si cauta pe Domnul Isus in viata lor, de a sluji cu credinciosie, privind inainte spre nadejdea revenirii Mantuitorului.

Aceasta lucrare a fost inceputa prin harul lui Dumnezeu de catre misonarul Douglas Wiersema, trimis de catre Westwood Missionary Baptist Chruch din Winter Haven, Florida (SUA) in anul 1993. De-a lungul timpului, lucrarea a trecut prin diferite incercari si binecuvantari, si ea continua si astazi numai datorita harului si intaririi noastre in Domnul si Mantuitorul sufletelor si vietilor noastre, Isus Hristos.

In anul 2005, misionarul Doug Wirsema, paraseste tara pentru a se intoarce la biserica ce l-a trimis, fiind chemat sa slujeasca Domnului mai departe in cadrul biserici sale ca si director de misiune. In acest timp, Domnul cheama din Brasov, pe Fratele Liviu Clinciu, pastor in vremea aceea al Biserici Baptiste Biruinta din Brasov. Este cheamat ca si slujitor in cadrul biserici noastre. Acesta raspunde chemari, si in Ianuarie 2006, Biserica il numeste ca si pastor.

In Mai 2014, pastorul Liviu Clinciu se retrage din functia de pastor, urmand sa slujeasca impreuna cu un alt punct de misiune. In acest timp, Biserica a ales pe fr. Kevin Hutcheson, misionar in Romania din 2013, trimis de Biserica Misionara Baptista Westwood, din Winter Haven FL, ca si pastor interimar. Fr. Kevin, casatorit cu Alina Hutcheson, una din fostele membre ale bisericii noastre, slujesc acum biserica noastra prin dedicare si entuziasm.

In tot acest timp, de la infiintarea misiunii, la organizarea si continuarea lucrari Biserici Baptiste Independente Semanatorul din Otopeni (BBI Otopeni), Dumnezeu a binecuvantat si este cu noi la fiecare pas. Continuam sa slujim Domnullui cu credinciosie si cu dorinta de a indeplini Cuvantul Sau. Suntem deschisi oricarui pacatos care doreste sa-l caute pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor al vietii sale.

Hristos "doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta." Misiunea noastra este de a arata lumii ratacite acest lucru si de a-i ajuta sa gaseasca pacea, liniste, alinare, dragostea, nadejdea si credinta ce nu le poti avea decat in Domnul si Salvatorul sufletelor noastre, Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Veniti si vedeti! Veniti si va inchinati impreuna cu noi Domnului.

Slavit fie El, in veci de veci.

"A Lui sa fie slava in Biserica si in Hristos Isus, din neam in neam, in vecii vecilor! Amin." Efeseni 3:21

Prin acest site, incercam sa ne facem cunoscuti lumi largi si pentru a fi un ajutor spiritual pentru cei ce au nevoie de Dumnezeu. Putem fi gasiti in timpul programului de servici divine dupa cum este listat in sectiunea Contact.

Biserica noastra, impreuna cu alte doua biserici Baptiste Independente, sustinem Institutul Misionar Baptist din Romania.